top of page
  • Forfatters billedeSchouwKruuse

SchouwKruuse Emils Rejse

Opdateret: 19. sep. 2020

Jeg stiftede tidligt bekendtskab med smerters påvirkning af menneskets livskvalitet. Min far var ramt af voldsomme rygsmerter, som pinte både ham og familien i mange år. Det var voldsomt, at se sin far skrige af smerte og jeg kunne aldrig forstå hvorfor der IKKE var nogen som kunne hjælpe ham.


"Jeg vil gøre det skønt for dig at arbejde, så DU kan opleve den arbejdsglæde jeg i dag besidder".

Derudover prøvede jeg gennem mit virke som professionel fodboldspiller, hvordan kroppen virkelig kunne sætte en hindring for hvordan jeg fungerede. Jeg syntes aldrig helt, at jeg kunne få den hjælp eller forståelse for hvorfor min krop reagerede som den gjorde. Behandler-teamet omkring min karriere var ofte lige så forvirret som mig og jeg besluttede mig derfor til at læse til fysioterapeut, mens jeg spillede fodbold.


Da jeg kom ud i klinisk praksis som Fysioterapeut mødte jeg virkeligheden! Ikke den jeg troede jeg ville møde dog!


De ting vi havde lært på skolen hjalp kun meget få og jeg kunne simpelthen ikke få det til at give mening. Det resulterede i søvnløse nætter, spændinger i kroppen og voldsomme fysiske smerter i forbindelse med min fodbold, som tvang mig til at indstille min relativt lovende karriere, som 25 årig.


Jeg kunne faktisk slet ikke fungere i hverdagen. Lægerne kunne ikke finde årsagen, selvom de tog min tilstand seriøst.


Jeg var samtidig begyndt at læse til Osteopat D.O. og på trods af flere forsøg fra undervisere var der intet som hjalp.


Jeg prøvede alt fra psykologer, kiropraktorer, smertehåndterings-terapeuter, ernæringsterapi, Osteopati, fysioterapi, Rolfing, Akupunktur m.m, men intet hjalp.

Jeg valgte derfor selv at prøve at kigge endnu mere på årsagerne bag. Hvorfor samarbejdede min krop ikke og hvad havde jeg gjort siden jeg var kommet hertil?? “Sparede” med behandlere jeg havde stor tiltro til både inde for kroppen og psyken (b.la. Nynne Schouw & Morten Kruuse).


Dykkede dybt ned i anatomi, fysiologi, ernæring, neurologi, videnskaben, Functional Medicine, alternative metoder, psyken m.m. og fik til sidst samlet puslespillet!


Jeg forstod pludselig kroppen på en måde jeg ikke havde lært på diverse uddannelser. Det tog adskillige år at blive smertefri, stressfri og fungere 110 % igen, men den læring jeg fik fagligt og personligt er uundværlig for mig idag, samt for de klienter jeg møder i mit daglige virke som behandler.


Det er netop det overblik jeg nu vil videregive til dig.

At vide hvad du gør i behandlerrummet og hvorfor du gør og siger, som du gør til dine klienter.

Finde årsagen eller ofte årsagerne bag klientens smerter eller gener.


Stoppe med at blive frustreret over, at du IKKE kan få det til at give mening.


Blive i stand til at hjælpe dine klienter hurtigere og ELSKE når der kommer en avanceret case ind i din klinik, som udfordrer dig.

Din arbejdsglæde er stor når du ved hvorfor du gør, som du gør og kan se direkte resultater af dine handlinger.

Jeg vil gøre det skønt for dig at arbejde, så DU kan opleve den arbejdsglæde jeg i dag besidder og hjælpe ligeså mange, som jeg har hjulpet og gerne flere!

Den viden vil jeg give til dig, så du kan sprede mere glæde og livskvalitet hos andre omkring dig.....Og spare en MASSE tid på at søge forgæves!


 

SchouwKruuse hjælper behandlere og terapeuter med at opnå større succes med deres klienter, derigennem større arbejdsglæde og mulighed for at skabe det arbejdsliv de ønsker.  SchouwKruuse udbyder Danmarks absolut mest omfattende og dybdegående kurser til sundhedsfaglige behandlere og terapeuter.


Testamonials: “Super aktuelt og relevant kursus ift. fremtidens fysioterapi. SchouwKruuse har på blot 2-dage udfordret min faglighed og motiveret mig til at dygtiggøre mig endnu mere. Jeg er blevet bevidst om hvad jeg skal blive bedre til teoretisk og praktisk. De er nok de bedste behandlere jeg har mødt!” (Anna Fysioterapeut)

“Rigtig fedt og lærerigt. En hel ny tilgang til faget, som man IKKE lærer på uddannelsen” (Frederik Jonsen - Fysioterapeut)“God energi, motiverende undervisere og en super god måde at komme i dybden med teori på HØJT niveau, så det samtidig forstås” (Samson - Fysioterapeut)

204 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page