Morten Kruuse
Morten er Autoriseret Fysioterapeut fra København og har en Master i Science of Osteopathy fra den belgiske skole for osteopati, International Academy of Osteopathy.
Morten er særdeles detalje orienteret, men formår samtidig at holde overblikket. Mortens udpræget “konkurrence-gen” bevirker, at han hele tiden tager det faglige niveau til nye højder og det er de færreste sundhedsfaglige, der kan følge med Morten i de klassiske fag; Neurologi, Anatomi, Biomekanik, Fysiologi og Patologi.
Den dybe forståelse for de enkelte fag bevirker, at Morten er i stand til at formidle kompliceret stof på en nem og forståelig måde.
Morten sætter en ære i, at kursisterne kan overføre teorien direkte til deres praksis og det er hans mission at SchouwKruuse kan bidrage til et højere fagligt niveau for sundhedsfaglige i Danmark.
(Morten afventer sin Autorisation som Osteopat)
Emil Schouw
Emil arbejder til dagligt med professionelle atleter og dansere til klienter med almindelige udfordringer i bevægeapparatet og i fordøjelsessystemet.
For Emil handler det altid om at finde "motorerne" bag en given problematik. Det giver en stor glæde som behandler og i særdeleshed hos klienten.
Det er Emils største passion at give flere behandlere muligheden for at opleve dette dagligt.
Udover formelle uddannelser som Bsc. fysioterapi og en D.O. i Osteopathy, fra International Academy Of Osteopathy, har Emil taget adskillige kurser og privatundervisning inden for Functional Medicine og læser stort set alt hvad han kan komme i nærheden af, som omhandler krop og psyke.
Derfor kalder Emil sig evighedsstudenten og har en enorm passion for at give sin viden videre til andre. "Jeg er lærer og elev til den dag jeg dør".
Hans nysgerrighed på mennesker og krop har bidraget til en utrolig bred viden inden for de sundhedsfaglige fag, som han ubesværet kan jonglere imellem.
Du vil derfor som kursist opleve at kunne få forklaret avanceret stof på en let og forståelig måde, så selv du kan videregive denne information til klienten, når du vurderer at dette er relevant.
(Emil har fravalgt Autorisation, som Fysioterapeut og Osteopat for at kunne integrere og fuldt benytte Funktionel Medicin i sine behandlinger).
Nynne er uddannet cand. scient i Klinisk Ernæring fra Københavns Universitet.
Til dagligt hjælper hun med at uddanne sygeplejesker på Professionshøjskolen Absalon.
Nynne har en stor passion for undervisning og bidrager med en dyb viden inden for biokemi, som hun formår at videregive på en let og forståelige måde.
Nynne har dagligt en-til-en konsultationer, hvor hun rådgiver folk i ernæring, men ligeledes de mekanismer som ligger bag vores vaner og valg.
Derudover formår Nynne at bruge sine madlavnings kundskaber til at lave velsmagende mad, som samtidig komplementærer helbredsmæssige problematikker.
Nynnes egne ord:
Som ung teenager blev jeg pludseligt ramt af en række forskellige fysiske gener til trods for en ellers helt almindelig sund livsstil. Massiv hovedpine, forstoppelse, ledsmerter, smertefulde og uregelmæssige menstruationer, tilbagevendende svamp i underlivet og træthed blev en del af hverdagen.
Til trods for, at forskellige læger gjorde deres til at afhjælpe mine symptomer, var ingen i stand til at se sammenhængen af mine gener. Mine frustrationer voksede og jeg blev mere og mere klar over, at jeg selv måtte finde ud af, hvorfor min krop reagerede, som den gjorde.
Kostens betydning fangede hurtigt min interesse, og min passion for at dygtiggøre mig inden for dette felt voksede. Gennem min uddannelse som Cand. Scient. i Klinisk Ernæring, har jeg fået en faglig høj viden om kostens betydning og hvordan den rette ernæring er fundamental i behandlingen af en lang række sygdomstilstande. Denne viden om kosten og dets betydning for helbredet kan ikke negligeres og bør være i fokus hos enhver behandler. En viden som jeg kan bidrage til kommer i betragtning i din behandling.
Jeg er klar over, at heller ikke kosten kan stå alene, men jeg har en drøm om, at al den viden vi har i dag om ernæring og dets betydning for vores sundhed, bliver en central del i det etablerede system. Et system som bør bestå af tværfaglighed blandt de forskellige aktører og deres fag (medicin, ernæring, motion, psykologi osv.), hvis behandlingen af menneskers heldbredsproblemer skal være optimal.