top of page

LIVE-MODULER

SchouwKruuse hjælper dig til at koble fagene sammen UDEN du skal bruge tusindevis af timer i studie-bøgerne. Vi giver dig succes i behandlerlokalet!

Tag med SchouwKruuse på en rejse til større arbejdsglæde og eksplosiv vidensudvikling, så du kan hjælpe mange flere patienter.

Kurserne er for den seriøse behandler, der for det første gerne vil forstå teorien bag specifikke tiltag, teknikker, tankegange osv., men som også ønsker at se på sine patienter på en helt ny måde - have det store overblik og sætte ind de steder, hvor det er allermest nødvendigt.

Det er for dig som ønsker permanente resultater for dine klienter!

 

Frustreret over, at dine klienter kommer igen med de samme problematiker? 


Slut med at gætte! Forstå præcis hvor der skal sættes ind for at hjælpe din klient.

Det er en anderledes måde at anskue kroppen på, som de færreste behandlere formår.

Det er for dig, som vil have mere glæde ind i dit arbejdsliv, blive mere nysgerrig på dine patienter, fordi du forstår flere sammenhænge, opnår et højere teoretisk niveau og skaber et fundament for at se nuancer hos dine klienter, som vi med garanti kan sige, at du ikke har gjort før. 

Bliv klienternes Go-To med vanskelige problematikker, hvor andre behandlere har måtte opgive. 

Dette UDEN at bruge tusindevis af timer på svær teori. Vi har gjort det simpelt for dig! Taget det vigtigste ud, så du kan skabe de samme resultater som os, men på MEGET kortere tid

Lær mere om modulerne

Hvad siger kursisterne?

christian-aarhus-osteopati-koebenhavn,-osteopat-koebenhavn-osteopatisk-behandling-koebenha

Christian Sørensen, Osteopat Msc. stud & Aut. Fysioterapeut

"Emil og Morten er to fantastiske og engagerede formidlere. Deres passion for netop at hjælpe dig til at blive en bedre behandler, mærker du fra starten, og de formår at tage kompleks viden og gøre det let forståeligt. Undervisningen danner rammerne for at give dig som behandler et bedre overblik og struktur, som du straks kan gøre brug af i praksis. De bedste anbefalinger herfra til Emil og Morten".

Jesper Kiddo, Aut. Fysioterapeut, Osteopat Msc. stud & Personlig træner

"Med den nye tilgang til anamnesen har jeg oplevet, hvordan jeg hurtigt finder ind til kerneproblemet, samt hvordan jeg kan forstå de mange sammenhænge i kroppen. Derudover har de nye værktøjer b.la. indenfor det biomekanik gjort, at jeg kan hjælpe mine klienter hurtigere end tidligere. Samtidig har jeg forstået hvornår det biomekaniske er mindre vigtigt og hvordan jeg så kan hjælpe mine klienter. Jeg har signifikant større succes med mine klienter!". 

INDHOLD OG OPDELING

Undervisningsforløbet er opdelt i fem forskellige moduler.

 

De kan tages uafhængigt af hinanden, men det vil være en fordel enten at starte med online-kurset Become A Detective eller modulet Find Årsagen. Dett er er dog IKKE et krav.
 

Undervisningsforløbet vil ruste dig til stort set alle typer af klienter og give dig en dyb indsigt i, hvordan teori og praksis kan forenes for dig. Du vil ligeldes få redskaber til at indvie dine klienter i din verden.

Det er her, du vil opleve samarbejde fra dine klienter, som du måske ikke troede var muligt.

På kurserne tager vi udgangspunkt i neurologi, fysiologi, anatomi, patologi, biomekanik, endokrinologi og evidens på de respektive områder vi berører.
Vi mener, at det er basisfagene der er de vigtigste for ræsonnering, forståelse, sammenhænge og succes! Vi hjælper dig med overblikket UDEN, at du skal bruge tusindevis af timer i bøgerne! 

PRAKTISK

Alle kurser strækker sig over to dage (lørdag-søndag) fra kl 8.30- ca. 16.30.

Alt materiale bliver udleveret, og hvert modul indeholder over 130-140 sider med billeder og beskrivelser.

Der er videoer til samtlige teknikker. Der er også en tilhørende You-Tube-kanal, hvor du kan gense noget af teorien fra dagene.

Der kommer relevante cases til alle kurser, og der bliver tid til, at alle får supervision på de respektive teknikker - dertil interaktivt lukket forum, hvor teori og praksis kan diskuteres blandt kursister og undervisere. 

Der vil være kaffe, te, frugt og snacks med i prisen begge dage

Materiale der udleveres til alle kurser

PDF-fil med over 130-140 sider, der indeholder relevante billeder og beskrivelser. 

 

Direkte links til videoer af samtlige teknikker

Adgang til lukkede videoer på vores YouTube-kanal: SchouwKruuse

Adgang til Lukket Facebook-Gruppe

 

 

Certificering; Efter du har taget alle moduler kan du ansøge om titlen; Certificeret SK-Terapeut

bottom of page