top of page

Find Årsagen

Dette kursus kan hjælpe dig med at styrke dit fundament som behandler. Anamnesen er et område, som behandlere inden for alle faggrupper ofte overser i deres praksis, selvom det faktisk både er meget håndgribeligt og enormt vigtigt.

SS_Rehab_kurse_40.jpg

Undervisningsmodul

Dette kursus kan hjælpe dig med at styrke dit fundament som behandler. Anamnesen er et område, som behandlere inden for alle faggrupper ofte overser i deres praksis, selvom det faktisk både er meget håndgribeligt og enormt vigtigt.

På dette kursus lærer du, hvordan du kan finde årsagen, eller årsagerne, bag dine klienters problematikker. Du bliver mere præcis omkring, hvad du skal spørge ind til, og hvad du skal bruge svarene til.

Du lærer, hvordan du systematisk kan spørge ind til klienten med et skræddersyet skema, så du ikke overser nogle vigtige detaljer. Du bliver kort fortalt mere sikker i din anskuelse af din klient.

På kurset får du et overblik over, hvornår manuel behandling giver mening, og hvornår det er sekundært, så du sætter ind netop dér, hvor det er vigtigt. Du bliver mere sikker i din behandling og fremgangsmetode og derfor mere sikker på dig selv som behandler. Du kommer til at forstå de bagvedliggende årsager til lokale og ”globale” problematikker i kroppen, og hvordan du kan flette kropsterapien sammen med videnskaben.

  • Du bliver introduceret til de 3 overordnede klienttyper samt samspillet mellem disse. Klienttyper, som kan bruges til at give dig overblik og struktur.

  • Du lærer, hvordan akut og kronisk stress har indflydelse på din klient.

  • Du lærer at forstå og forklare ”kroppens hierarkier”, samt hvorfor disse er essentielle for at få permanent succes i behandlerlokalet.

  • Du får et dybere indblik i immunsystemet, og hvordan dette påvirkes under forskellige situationer.

  • Du får en bedre forståelse for, hvordan du kan bruge videnskaben i forbindelse med dine spørgsmål.

  • Du bliver i stand til at forstå, hvordan smerte opstår, samt hvilke forklaringsmodeller du kan bruge til dine klienter, så de bliver trygge i deres krop igen.

  • Du lærer, hvordan du skal anskue og håndtere smerter og mulige irritationer i muskel- og seneovergange.

  • Du lærer at undersøge, hvordan irritationer i seneovergange kan gøre dig klogere på, om skaden er lokal i for eksempel knæet, eller om det snarere er ”globalt”, og vi altså derfor skal se mere på hele kroppen end kun på knæet (samt at forstå, hvordan de er opstået).

  • Vi gennemgår relevante cases fra det virkelige liv, hvor du selv får mulighed for at bruge din nye tilegnede viden.

Til dette modul får du 1 måned gratis adgang til vores online-kursus Become A Detective. Dette er forberelse til selve undervisningsdagene.

bottom of page