Privatliv og sikkerhedspolitik

Forpligtelse til datasikkerhed

Dine personlige oplysninger opbevares sikkert. Kun autoriserede medarbejdere, agenter og kontrahenter (som har accepteret at holde oplysninger sikkert og fortroligt) har adgang til disse oplysninger. Alle e-mails og nyhedsbreve fra vores hjemmesider giver dig mulighed for at fravælge yderligere forsendelser.

Cookies- og Privatlivspolitik

 

Cookies bruges til at forbedre hjemmesiden og give dig den bedste service. Nogle cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere hensigtsmæssigt, mens andre cookies udelukkende bruges til at forbedre din brugeroplevelse, når du navigerer rundt på hjemmesiden. Hvis du ikke tillader, at vi bruger cookies kan der være visse funktioner og sider som ikke fungerer som forventet.

 

Hjemmesiden anvender også ydelsesmæssige cookies til at forbedre hjemmesidens ydelse ved at reducere indlæsningstiden samt forbedre brugeroplevelsen på smartphones, tablets og computere.

 

  • At sikre at hjemmesiden er tilstrækkelig hurtig at bruge og gennemse informationer

  • At automatisere funktioner på baggrund af specifikke handlinger foretaget på hjemmesiden

  • At huske brugernavn og adgangskode, så dette ikke skal gøres hver gang du besøger hjemmesiden

  • At aktivere en service, der genkender din computer, så diverse oplysninger ligger gemt på den pågældende enhed

  • At analysere data for at finde frem til, hvordan du bruger online selvbetjeningsydelser, så vi kan forbedre dem

  • At overvåge handlingsmønstre og indsamle adfærdsdata fra de besøgende til optimering og målretning indhold på hjemmesiden

Ønsker du, at SLETTE dine cookies, kan du finde anvisninger i din browser ved at klikke på “Hjælp” i browserens menu. Du kan også få flere oplysninger om cookies, og hvordan du administrerer dem på www.aboutcookies.org (engelsk).

  • Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, eller ved tilmelding af kursus.

 

Oplysninger i forbindelse med at du tilmelder dig vores e-post med nyhedsbrev

  • Når du tilmelder dig vores e-post med nyhedsbrev, tilbud og andre nyheder fra SchouwKruuse ApS, giver du samtykke til, at vi behandler dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.

  • Vi indsamler og bruger personoplysninger til de formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi lovgivningsmæssigt er berettigede eller forpligtede til det.

  • Vi bruger dine personlige oplysninger til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med vores hjemmeside. Når du opretter dig som Bruger, giver du samtidig samtykke til vores behandling af dine personoplysninger i henhold til denne Persondatapolitik.

  • Dine personoplysninger i henhold til pkt. 1.a. bliver registreret og gjort tilgængelige for andre udvalgte brugere og databehandlere, med det formål at de skal kunne levere den ønskede tjenesteydelse for dig.

  • Når du registrerer dig som kunde, indsamler vi de oplysninger du selv afgiver f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, oplysninger om hvilke produkter du køber.

  • Formålet er, at vi kan levere den service, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Dine oplysninger opbevares så længe du er kunde hos os. Per definition er du livslang kunde hos os, idet du som kunde er berettiget livslang adgang til de dokumenter du har bestilt. Du kan til enhver tid blive slettet som kunde hos os, men så skal du være opmærksom på at du i så fald ikke længere har adgang til materialer hos os. Kontakt os her.

  • Hvis du har givet samtykke til e-post, bruger vi dine personoplysninger til at sende nyhedsbreve, tilbud og andre nyheder fra SchouwKruuse ApS.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos SchouwKruuse ApS, skal du rette henvendelse på schouwkruuse.dk@gmail.com eller telefon 22 49 49 27. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Facebook pixels

Websitet gør brug af Facebook pixels til at få en bedre forståelse for den besøgende trafik og derved kunne optimere oplevelse på hjemmesiden. Facebook pixels kan benyttes til målrettet marketing via Facebook.