top of page
Online Tutoring

Ønsker du at blive bedre i behandlerlokalet, men har svært ved at finde tiden til Live-Kurser? 

 

Vil du have noget guided undervisning, mens du er på farten?

Har du det bedre med at fordybe dig i tingene når du kan sidde med det selv?

Vil du have fuld kontrol over hvornår du tager næste step i kurset! 

Vil du have video undervisning og teste dig selv med multiple-choice og Real-life cases? 

SÅ VIL VORES ONLINE-KURSER VÆRE NOGET FOR DIG!

 

people-5326159_1920.jpg

METABOLIC-NERD

Online-Kurset, som lærer dig alt hvad du behøver omkring Kost i dine behandlinger.

detective-1424831_1280.png

BECOME A DETECTIVE

Online-Kurset, hvor du lærer at finde hovedårsagen bag din klients problematik og netop hvor du skal sætte ind. Hvilken klient-type har du fat i?

 • Hvor lang tid har jeg adgang til online-kurserne?
  Når du har købt enten Become A Detective eller Metabolic Nerd, så har du evig adgang til det respektive kursus. Det er ligeledes muligt at vi løbende opdaterer indeholdet.
 • Hvordan er kurserne anderledes for det gratis materiale fra SchouwKruuse på ex. Youtube?
  Kurserne er IKKE kun informative, de er lavet så du direkte kan implementere det i din praksis og benytte dig af de nye redskaber. Derudover præsenteres materialet i en sammenhæng, hvorved de enkelte emner kan fungere i en større helhed. Du får derfor mange flere redskaber end i det gratis materiale, samt en større forståelse for, hvornår du præcis skal benytte de enkelte elementer. Med cases, multiple choice og worksheets bliver du testet ift. virkelig klienter.
 • Hvilket online-kursus bør jeg vælge?
  Begge kurser henvender sig til behandlere i klinisk praksis. Become A Detective er mere spiseligt og klart fundamentet for dit udgangspunkt i dit behandlerrum, hvor Metabolic Nerd er for dig, som vil have kost & ernærrings dimensionen på. Kurserne kan tages uafhængigt af hinanden.
 • Hvordan fungerer quiz og worksheets?
  Der er både multiple-choice test, hvor du får svar direkte. Dissse skal besvares for at komme videre i kurset. Worksheets er mere beskrivende cases eller forståelse, hvor du har direkte mulighed for at interagere med os i SchouwKruuse. Vi kan sende feedback tilbage m.m.
received_700628037168685_edited.jpg

Johan Borello
Aut. Fysioterapeut

Super godt online-kursus, som giver MERE end det lover. Forventningerne var en masse omkring Kost og Ernæring, men kurset byder også på forklaringer omkring kroppens systemer på en let forståelige måde, samt TEST-DIG-SELV moduler med cases og multiple-choice spørgsmål.

143094670_187043953166844_57838369484614

Jonas Nielsen
Aut. Fysioterapeut

Super godt Online-Kursus. Man får større overblik over årsagerne til klientens problemer. Derudover rigtig meget viden omkring hvordan jeg i klinisk praksis kan bruge kosten, til at optimere restitution efter træning og skader.

44950887_10215725396439344_4920367001618

Jesper
Aut. Fysioterapeut & Personlig Træner

Online-kurset har hjulpet mig utroligt meget, til at få en større viden om kosten på et højere niveau. Jeg kan nu hjælpe mine patienter betydeligt bedre end før. Der undervises ud fra evidens og videnskab og ikke ud fra en "religiøs" personlig mening og ”cherry picking”, hvilket er utroligt givende!

bottom of page