top of page
IMG_0196-Edit_fullsize_edited_edited_edited.jpg

Få en krop som samarbejder, så du kan leve det liv du ønsker og fortjener!

Har du symptomer eller smerter, som du har vanskeligt ved at få bugt med? Har du prøvet det meste uden vedvarende effekt eller årsagsforklaring? 

Emil tilbyder Funkionel Medicin og behandling, hvor han benytter sig af sine viden fra hans respektive uddannelser (se CV). Emil samarbejder med udenlandske laboratorier i privat regi, hvor han tilbyder dybdegående tests, men forsøger ligeledes at inddrage det etablerede system så vidt muligt, 

Emil har selv fundet vejen ud af kroniske smerter og ved hvor frustrerende og invaliderende det kan være, når ingen kan hjælpe og ikke er i stand til at fortælle dig hvorfor du har de symptomer, som du har. 

Emil fortæller (den korte version)

I mine midt 20ér måtte jeg indstille min professionelle fodboldkarriere, da jeg pludselig uden nogen tydelig årsag, fik smerter i hele højre side af kroppen. Jeg kunne dårligt gå 500 meter og havde store vanskeligheder med at sove. Jeg var på dette tidspunkt uddannet Fysioterapeut og igang med Osteopat uddannelsen og alle jeg kendte prøvede alt de kunne. Ingen var i stand til at hjælpe mig, hverken i det etablerede eller alternative system og jeg måtte derfor selv finde løsningen. Det tog mig mange år og dybe dyk ned i videnskaben og de mere alternative afkroge, som idag har rustet mig til at kunne hjælpe andre med at blive deres symptomer kvit, samt få en forståelse for hvordan kroppens reaktioner er et spejl af multifaktuelle årsager.

Hvorfor skal Emil hjælpe dig?

Udover hans personlige erfaringer, videreuddanner han til dagligt Osteopater, Fysioterapeuter, Kropsterapeuter og Body-SDS'er i Mentorforløb og på videreuddannelser, samt kurser.

Emil har derfor en enormt stor indsigt i, hvad der rør sig i alle fagområder. Derudover vil du få en sparringspartner, som kan tage dig i hånden på din rejse, samt få en behandler, der selv har fået kontrollen over sin krop tilbage.

Jens.png
jette.png

CV

Uddannelse

- D.O. – International Academy of Osteopathy

- B.Sc. i fysioterapi – PH Metropol Fysioterapiuddannelsen København

- Registreret Behandler Hos Nordic Laboratories med mulighed for at analysere forskellige tests.

- 60 timers kinesiologi-testing hos Ole Larsen

- 16 timers supervision i Functional Medicine 

- Certificeringskursus i GI tract, immunology & Inflammation af Nordic Clinic

- Gentestning: DNA-Health, DNA-Sport, DNA-Diet, DNA-Oestrogen fra Nordic Laboratories
Certificeringskursus som DNA-LIFE behandler og epigenetiske variationer

 

- Certificering og eksamen i DUTCH-Test (Dried Urine Test for Comprenhensive Hormones) med Carrie Jones, ND, MPH

 


(Emil har valgt at opsige sin autorisation som Fysioterapeut og Osteopat, så han kan arbejde med funktionel medicin også).

Erhvervserfaring

Aktuelt:
- Aarhus Osteopati – København Amager


- Scenekunstskolen København

- Underviser: Aarhus Osteopati, Kropsterapeutisk Institut, Women's Health, Neurometabolisk Institut og SchouwKruuse.


Tidligere:
- Behandler på Operaen (Dansk Danse Teater) 

- Behandler Ready2Move


- Selvstændig hos The Rehab som Osteopat D.O. M.R.O.DK


- Indlejer hos Fysikken i Ringsted som Osteopat D.O. M.R.O.DK.


- Fysioterapeuterne i Jersie som Fysioterapeut & Ost. Bsc. Stud.

Underviser: 

- Intern underviser på Fabrikken i Slagelse, Fysikken Ringsted, Kroppens Hus og Bjæverskov Fysioterapi i Safety, Neurologi, Manuelle Teknikker og Biomekaniske kæder
 

- Totum Kropsterapeutskole

 


 

Kontakt

Helt ekstraordinært tilbyder Emil en gratis 15 minutters telefon konsultation, hvor han kan vurdere hvorvidt han kan hjælpe og du kan få svar på nogle af dine spørgsmål

bottom of page